info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Toupet voor mannen

De toupets voor mannen van Hairmasters zijn geschikt voor iedere man die graag zijn zelfvertrouwen terug wilt met een volle haardos. Met de toupets van Hairmasters is het namelijk mogelijk om inhammen, kale plekken of kaalheid te bedekken. Bij ons bent u verzekerd van een toupet, haarstukje of pruik van de beste kwaliteit. Ongeacht of u kiest voor een haarstuk van echt haar of synthetisch haar, uw toupet is niet van echt te onderscheiden. Neem contact op met onze haarspecialisten voor advies of een vrijblijvende consult. Iedere medewerker van Hairmasters helpt u graag verder!

Neem contact op!

Confectie model of een toupet op maat voor mannen

In het ruime assortiment van Hairmasters vindt u talloze haarwerken voor mannen. U kunt kiezen uit een ruime variatie in haarwerken, pruiken en toupets voor mannen. Allen in diverse kleuren, maten en modellen. Indien u op zoek bent naar een standaard model, raden wij u aan om één van onze confectie toupets voor mannen (kant-en-klare modellen) te kopen. Bent u op zoek naar een toupet of haarstuk met een unieke kleur of model? Kies dan voor een toupet op maat van Hairmasters. Een haarwerk op maat wordt op de pasvorm van uw hoofd afgesteld. Ook kunt u zelf het haartype, de stijl, de kleur en het model bepalen. Neem contact op met één van de specialisten van Hairmasters en bespreek uw mogelijkheden.

toupet man mannen toupet

Bevestiging van de toupet voor mannen

Indien u kiest voor een toupet van Hairmasters, kijken we samen naar een geschikte bevestigingsmethode. Deze methode is afhankelijk van het type haarwerk, het model en of u nog eigen haar heeft waar het haarwerk aan vastgemaakt kan worden. Op basis van uw wensen bepalen we of we het toupet permanent bevestigen of dat we kiezen voor een semipermanente oplossing. De haarspecialisten van Hairmasters stijlen uw toupet vervolgens zo dat niemand ziet dat u een haarwerk draagt.

Toupet mannen Toupet voor mannen

Neem vrijblijvend contact op met Hairmasters

Bent u geïnteresseerd geraakt in de toupets voor mannen van Hairmasters? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het online bestellen van een haarwerk? Neem dan contact met ons op! U kunt eenvoudig contact met ons opnemen door te bellen naar 0546 – 65 69 28 of door ons online contactformulier in te vullen. De Hairmasters haarspecialisten geven u graag uitgebreid advies over de mogelijkheden.

Neem contact op!

Wij werken o.a. samen met: