info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Effectieve haarwerk oplossingen in Rijssen

In Rijssen bieden we doeltreffende haarwerkoplossingen aan voor mensen die last hebben van dunner wordend haar, inhammen en haarverlies. Wanneer u op zoek bent naar een oplossing in de vorm van toupetten, haarstukken, pruiken of andere haarwerken in Rijssen, dan verwelkomen we u graag bij onze salon Hairmasters Finkers in Almelo. Op nog geen 20 minuten afstand rijden van Rijssen staan onze haarstylisten voor u klaar.

We helpen u graag met een vrijblijvend consult of we geven u de mogelijkheid om onze haarwerken met eigen ogen te bekijken. Neem direct contact op met onze haarspecialisten door ons online contactformulier in te vullen of te bellen naar 0546 – 81 66 50.

Bij Hairmasters begrijpen we dat mooi haar essentieel is voor zelfvertrouwen en welzijn. Onze uitgebreide collectie pruiken is met zorg samengesteld om zowel stijl als comfort te bieden. Of u nu zoekt naar een pruik die perfect bij uw huidige look past of een geheel nieuwe uitstraling wilt creëren, onze pruiken zijn ontworpen om u vol vertrouwen en stralend te laten voelen.

Hairmasters begrijpt dat haarproblemen persoonlijk en gevoelig kunnen zijn. Onze ervaren haarstylisten in de Achterhoek zijn opgeleid om met zorg en discretie uw situatie aan te pakken. We nemen de tijd om naar uw zorgen te luisteren en samen met u een oplossing te vinden die perfect bij u past.

Haarwerk in Oldenzaal

Bij Hairmasters vindt u een ruim aanbod aan pruiken, haarstukken en toupets voor mannen en vrouwen. Hier bieden wij confectie modellen voor aan. Dat zijn kant-en-klare haarwerken die onze haarspecialisten bij uw intakegesprek aan u laten zien. Zij geven gericht advies over de lengte, vorm, kleur en stijl van het haarwerk en zorgen ervoor dat deze past bij uw wensen. 

Naast onze standaardmodellen kunt u ook voor haarwerken in Oldenzaal terecht bij Hairmasters voor pruiken op maat. Hierbij bepaalt u zelf de kleur, lengte en haartype van de pruik. De pruik sluit hiernaast naadloos aan bij de pasvorm van uw hoofd. Een geschikte optie wanneer u moeite heeft met het vinden van de perfecte pruik. 

Pruiken Hengelo

Wat kunt u van ons verwachten? 

  • Persoonlijke begeleiding van A tot Z;
  • De specialist in pruiken en haarwerken in Overijssel
  • Méér dan 55 jaar ervaring;
  • Vakmanschap;
  • Professioneel en deskundig advies;
  • Ruime keuze uit pruiken, haarwerken, toupets, haarstukken en meer;
  • Advies op maat.

Ook voor toupetten in Rijssen kiest u voor Hairmasters

Bij Hairmasters hebben we ook een uitgebreide selectie toupetten en haarstukken. Onze haarstylisten zijn experts in het creëren van een natuurlijke look die perfect samengaat met uw eigen haar. Met een verscheidenheid aan keuzes kunt u een haarstuk of toupet vinden die zeker bij u past.

Hairmasters Finkers Hengelo

Vrijblijvend consult bij Hairmasters

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor u in Rijssen? Kom dan langs bij onze salon in Hengelo. We plannen graag met u een vrijblijvend consult, zo kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en de wensen die u heeft bespreken.

Laat Hairmasters in Hengelo u helpen bij het vinden van de perfecte haaroplossing voor u, of u nu in Rijssen of de omliggende gebieden woont. We heten u van harte welkom bij onze vestiging.

Onze haarspecialisten staan voor u klaar zodat u snel weer uw zelfvertrouwen terugkrijgt! U kunt een afspraak maken door te bellen naar 0546 – 81 66 50 of te mailen naar hengelo@hairmasters.nl. We hebben ook een vestiging in Almelo, waar we u graag ontvangen en samen kijken naar de beste haaroplossing!

Neem contact op!

Adres

Hengelo

Hairmasters Finkers Hengelo
Geerdinksweg 137-21
7555 DL Hengelo                                                  Plan route
t: 074 – 250 10 49
m: hengelo@hairmasters.nl

Almelo

Hairmasters Finkers Almelo
Weth. E. van Dronkelaarplein 1
7601 VZ Almelo                                                 Plan route
t: 0546 – 81 66 50
m: almelo@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: