info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Pruiken Tiel

Bent u op zoek naar een geschikte haaroplossing in Tiel en omgeving omdat u last heeft van haaruitval, kaalheid of inhammen? Wij van Hairmasters helpen u graag verder. Onze locaties zijn verspreid door heel Nederland. De dichtstbijzijnde salon bij u in de buurt is Woerden. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek.

Haarwerk in Tiel en omgeving 

U haar is een belangrijk deel van het uiterlijk. Als u last heeft van haaruitval in Tiel bent u mogelijk op zoek naar een oplossing. Wij van Hairmasters kunnen u die oplossing bieden. Met meer dan 55 jaar ervaring weten wij van Hairmasters al uw vragen te beantwoorden en komen we samen tot de juiste haaroplossing. 

Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben zoals ouderdom, erfelijkheid of door chemotherapie. Bij Hairmasters hebben we voor iedere soort haaruitval een passende oplossing. Of u nu op zoek bent naar een minimale haaroplossing zoals een toupet in Tiel of liever een pruik wenst, bij ons is dit allemaal mogelijk. 

Ook voor als u op zoek bent naar een haarwerk op maat bent u bij Hairmasters aan het juiste adres. Naast onze standaardmodellen haarwerken bieden wij ook haarwerk op maat. Hierbij kunt u zelf alles bepalen van het materiaal, kleur tot aan de lengte. Ga bijvoorbeeld voor uw dagelijkse look of kies voor een nieuwe look met een van onze pruiken. Onze haarspecialisten zorgen voor de perfecte haaroplossing zodat u vol zelfvertrouwen de deur uit gaat. 

Haarwerken in Tiel? Onze haarspecialisten staan voor u klaar 

Wij vinden het belangrijk om te horen wat uw wensen zijn, daarom kunt u vrijblijvend een consult inplannen met een van onze haarspecialisten. Met ongeveer drie kwartier rijden  vanaf Tiel kunt u terecht bij onze Hairmasters vestiging in Woerden. Hier staan onze specialisten voor u klaar om u te helpen met de perfecte haaroplossing. Onze vestiging in Woerden is iedere week van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur. 

Is het voor u niet mogelijk om onze salon voor haarwerken in Woerden te bezoeken, maar wilt u wel graag een haarstuk in Tiel? In de meeste gevallen komen we dan bij u langs. Ook dan nemen we alle tijd om op locatie uw gewenste haarwerk uit te zoeken.

Onze haarspecialisten helpen u graag verder met meer informatie en persoonlijk advies. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van Hairmasters, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0348 – 42 05 65 of een e-mail te sturen naar info@hairmasters.nl.

Neem contact op!

Adres

Polanerbaan 2 / 8
3447 GN Woerden                                                      Plan route
t: 0348 – 42 05 65
m: woerden@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: