info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Haarwerken Zwolle

Haaruitval, inhammen, dun haar. Dit zou u zomaar kunnen overkomen. Wij van Hairmasters helpen u graag verder. Met meer dan 55 jaar ervaring in pruiken, haarwerken en toupets weten wij als geen ander waar een goede pruik aan moet voldoen. 

Wij bieden dé haaroplossing die bij u past. Benieuwd naar de mogelijkheden voor haarwerken in Zwolle? Neem dan gerust contact met ons op of breng vrijblijvend een bezoek aan onze dichtstbijzijndste Hairmasters vestiging in Almelo. 

Haarstukken Zwolle: een haaroplossing die bij u past

Heeft u als gevolg van haaruitval last van dun haar, inhammen of kaalheid? Dan is een pruik, haarstuk of een toupet een goede oplossing. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk haar is voor uw zelfvertrouwen.

Haaruitval heeft verschillende oorzaken en kan voorkomen bij mannen, vrouwen en kinderen. Bij Hairmasters bieden we voor iedereen een passend kapsel. Of u nu op zoek bent naar een toupet in Zwolle, haarstukjes of een pruik. Wij hebben eindeloos veel mogelijkheden. Samen met u komen we tot het gewenste resultaat.

Pruiken Almelo

Pruiken in Zwolle en omgeving

Haaruitval is ontzettend vervelend en kan uw zelfvertrouwen schaden. Bij Hairmasters  Almelo bieden wij u een uitgebreid aanbod aan pruiken, haarwerken en toupets. Ook als u op zoek bent naar een uniek item is dit mogelijk. Want naast onze standaardmodellen maken we ook maatwerk haarwerken. Met een haarwerk op maat kunt u zelf alles bepalen van het materiaal, maat, lengte tot aan de kleur. Onze haarexperts zorgen ervoor dat u pruik niet alleen fantastisch oogt, maar ook comfortabel zit, iedere dag. 

Een pruik, toupet of haarstuk moet perfect aansluiten op uw hoofd, maar het moet ook natuurlijk aanvoelen en eruitzien. Kwaliteit staat bij ons voorop, dit merk je niet alleen aan ons deskundig advies maar ook aan de hoogwaardige kwaliteit van onze pruiken. U hebt hierbij de keuze uit 100% mensen haar of synthetisch haar. Ook onze synthetische pruiken zijn niet van echt haar te onderscheiden. 

Wat kunt u van ons verwachten? 

  • Persoonlijke begeleiding van A tot Z;
  • De specialist in pruiken en haarwerk in Gelderland en Overijssel;
  • Méér dan 55 jaar ervaring;
  • Vakmanschap;
  • Professioneel en deskundig advies;
  • Ruime keuze uit pruiken, haarstukken en toupets en meer;
  • Advies op maat.

Hairmasters Finkers Almelo

Onze haarspecialisten staan voor u klaar 

Wij vinden dat iedereen het verdient om zich mooi en zelfverzekerd te voelen. Onze haarwerken in Zwolle bieden comfort, kwaliteit en de juiste stijl die bij u past. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor haarstukjes in Zwolle bent u binnen drie kwartier bij onze Hairmasters salon in Almelo. Onze salon is iedere week geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Ook zijn we iedere zaterdag geopend van 8.00 tot 14.00 uur. Hebt u liever direct contact? Dan kunt u ons bellen op 0546 – 81 66 50. Laten we samen met u een vrijblijvend intakegesprek plannen.

Neem contact op!

Adres

Hairmasters Finkers Almelo
Weth. E. van Dronkelaarplein 1
7601 VZ Almelo                                                 Plan route
t: 0546 – 81 66 50
m: almelo@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: