info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Haarwerken Zoetermeer

Is uw kapsel momenteel niet meer wat het ooit is geweest en mist u uw volle bos met haar? Bij Hairmasters begrijpen we heel goed dat inhammen, haaruitval en plaatselijke kaalheid van grote invloed kunnen zijn op uw zelfvertrouwen. Om u te helpen uw zelfvertrouwen weer terug te krijgen, helpen onze haarspecialisten u graag verder met onze oplossingen.

Voor Haarwerken in Zoetermeer en omgeving nodigen wij u van harte uit in onze Hairmasters salon voor haarwerken in Den Haag. Het is vanaf Zoetermeer slechts een kwartier rijden naar Den Haag, waar u onze Hairmasters vestiging Rosanna vindt. Hier nemen onze haarspecialisten graag de tijd voor u, uw haarprobleem én vooral uw wensen. U krijgt van ons alle nodige aandacht, zodat we samen een haaroplossing kunnen vinden die echt bij u past. 

Dé salon voor pruiken in Zoetermeer en omgeving

Een pruik kopen kan best spannend zijn. U wilt graag een oplossing die vrijwel niet van echt te onderscheiden is, comfortabel zit en uw probleem op een zo natuurlijk mogelijke manier verhult. De haarspecialisten van Hairmasters helpen u graag verder met het vinden van de oplossing die het beste bij u past. Of het hierbij nu gaat om een haarstuk, toupet of haarwerk in Zoetermeer en omgeving: bij Hairmasters Rosanna in Den Haag vindt u de beste haaroplossing voor uw probleem. 

Pruik in Zoetermeer?Kom vrijblijvend op consultatie 

Bent u benieuwd wat wij bij Hairmasters voor u kunnen betekenen? Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren nodigen wij u van harte uit om langs te komen voor een vrijblijvend consult. Zo kunnen we uw haarprobleem zo goed mogelijk in kaart brengen en ook de verschillende oplossingen aan u laten zien. Daarnaast kunt u onze haarwerken met eigen ogen aanschouwen en beoordelen en alle vragen stellen u mogelijk heeft. 

Maak kennis met onze haarspecialisten en ontdek de vele mogelijkheden op het gebied van haarwerken in Zoetermeer en omgeving Den Haag. Onze Hairmasters salon in Den Haag is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Daarnaast is de vestiging op even weeknummers ook geopend op maandag van 10.00 tot 15.00 uur en op oneven weeknummers op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur. U kunt ons bereiken door te bellen naar 070 – 3630650 of een e-mail te sturen naar info@hairmasters.nl.

Neem contact op!

Adres


Ammunitiehaven 191
2511 XH Den Haag                                              Plan route
t: 070 – 3630650
m: denhaag@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: