info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Haarwerk oplossingen in Zevenaar

Heeft u last van inhammen, dunner wordend haar en haarverlies en woont u in Zevenaar, dan hebben we bij Hairmasters een passende oplossing. Wij bieden namelijk toupetten, haarstukken, pruiken of andere haarwerken aan in onze dichtstbijzijnde salon in Doetinchem.

Wanneer u in Zevenaar of omgeving woont, bent u met de auto binnen 20 minuten in onze vestiging in Doetinchem. Onze specialisten helpen u hier graag met alle vragen rond haar en haarwerk oplossingen. Haar is een ontzettend belangrijk deel van het uiterlijk en wij kunnen goed zorgen voor aanvullend haar en ieder gewenst kapsel maken. 

Om die reden bieden we in de regio Zevenaar ook veel verschillende soorten haarwerken aan. Zowel voor dames als voor heren bieden we de mooiste oplossingen aan die voor een natuurlijke uitstraling zorgen. In onze salon kijken we samen naar de huidige staat van het haar en bespreken we de wensen. Voorop staat dat onze specialisten u graag helpen met een persoonlijk advies over haarwerken in Zevenaar, zodat we tot de beste onzichtbare haarwerken komen.

Een compleet aanbod van verschillende oplossingen

Of het nu gaat om pruiken in Zevenaar, een toupet in Zevenaar of een haarstuk in Zevenaar. We schreven het al in de introductie, bij Hairmasters hebben we een compleet aanbod. Bij dunner haar, of kale plekken kan een toupet een oplossing bieden. Hierbij werken we met verschillende materialen. Zo hebben we een toupet met 100% menselijk haar maar ook met synthetisch haar. De twee materialen zijn van uitstekende kwaliteit en hebben hun eigen voordelen en nadelen.

Naast een toupet, zou ook een pruik de juiste oplossing kunnen zijn. Ook hierover geven we graag advies. Bij pruiken bestaat er opnieuw de keuze uit echt menselijk haar of synthetisch haar. Bij een pruik is er ook nog de keuze uit confectie of een op maat gemaakte pruik. Zoals gezegd, onze specialisten voorzien u graag van een passend advies.

Pruik in Zevenaar? Vrijblijvend consult bij Hairmasters

Bent u online aan het zoeken naar haarwerken in de regio Zevenaar, maar weet u nog niet precies wat u moet kiezen? Win dan advies in via onze specialisten. Zij weten alles over confectie haarwerken en kunnen meer vertellen over haarwerken in Zevenaar die we op maat maken.

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor u? Kom dan langs bij onze salon in Doetinchem. We plannen graag met u een vrijblijvend consult, zo kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en de wensen die u heeft bespreken.

Laat Hairmasters in Doetinchem u helpen bij het vinden van de perfecte haaroplossing voor u, of u nu in Zevenaar of de omliggende gebieden woont. We heten u van harte welkom bij onze vestiging. Neem contact op met een van één onze haarspecialisten door ons online contactformulier in te vullen, te bellen naar 0314 – 364749 of stuur een mail naar info@hairmasters.nl. We plannen graag samen met u een vrijblijvend intakegesprek, zo kunnen we samen kijken naar uw wensen.

Neem contact op!

Adres

Haareweg 94
7009 EG Doetinchem                                                    Plan route
t: 0314 – 364749
m: doetinchem@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: