info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Haarwerken Utrecht

Haarverlies door chemotherapie, een aandoening of ouderdom kan een vervelende en onzekere ervaring zijn. Hairmasters biedt in heel Nederland toupets, haarstukken en pruiken aan om u weer zelfverzekerd te laten voelen.

Bij onze vestigingen in Woerden, Almelo, Den Haag, Doetinchem en Hengelo staan onze haarspecialisten klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte haarwerk dat aansluit op uw wensen. We bespreken samen welk type haarwerk het beste bij u past, of het nu voor dagelijks gebruik, speciale gelegenheden of sportieve activiteiten is.

Pruiken Almelo

Een passend haarwerk bij haaruitval

Haaruitval komt op oudere leeftijd vaker voor bij mannen dan bij vrouwen en kan erfelijk zijn, maar dit is niet altijd het geval. Als u merkt dat u als man steeds meer haar verliest, kom dan voor vrijblijvend advies langs bij Hairmasters. Onze ervaren haarspecialisten geven u graag deskundig advies, bijvoorbeeld voor een toupet in de omgeving van Utrecht.

Haarwerken van hoge kwaliteit

Ook vrouwen kunnen bij Hairmasters terecht voor diverse pruiken en haarstukken. Onze pruiken, net als onze toupets, zijn gemaakt van 100% human hair van de hoogste kwaliteit. Hairmasters streeft ernaar om dagelijks de beste haarwerken van Nederland te leveren. Naast human hair bieden we ook synthetische modellen die door hun hoge kwaliteit nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Samen met onze haarspecialisten vindt u snel het haarwerk dat het beste bij u past, of het nu echt of synthetisch haar is.

Wat kunt u van ons verwachten?

 • Persoonlijke begeleiding van A tot Z
 • Specialist in pruiken en haarwerk in de omgeving Utrecht
 • Meer dan 55 jaar ervaring
 • Vakmanschap
 • Professioneel en deskundig advies
 • Ruime keuze uit pruiken, haarstukken en toupets
 • Advies op maat

Hairmasters Finkers Almelo

Waarom kiezen voor Hairmasters in Utrecht?

Kiezen voor Hairmasters in omgeving Utrecht betekent profiteren van:

 • Een ruime keuze aan pruiken, haarwerken, toupetten en haarstukken
 • Persoonlijk advies en haarwerken op maat voor een zo natuurlijk mogelijke uitstraling
 • Jarenlange ervaring en deskundigheid van ons topteam aan haarspecialisten
 • Betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid: u als klant staat altijd voorop. We vinden het belangrijk dat u tevreden en vol zelfvertrouwen de deur uitgaat. Uw wens staat centraal!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs voor een vrijblijvend advies bij onze dichtstbijzijnde Hairmasters vestiging in de omgeving van Utrecht of plan uw intakegesprek in.  Bekijk hier alle vestigingen en de openingstijden.

Neem contact op met één van onze haarspecialisten door ons online contactformulier in te vullen, te bellen naar 070 204 3673 of stuur een mail naar info@hairmasters.nl. We plannen graag samen met u een vrijblijvend intakegesprek, zo kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en uw wensen. Want wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Neem contact op!

Haarwerken en pruiken in de omgeving van Utrecht

Onderstaand een aantal plaatsen rondom Utrecht waar wij al 55 jaar succesvol mensen blij maken met een passend haarwerk.


Wij werken o.a. samen met: