info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Ontdek uw ideale haarwerken in Haaksbergen

Wordt uw haar dunner, heeft u inhammen, plaatselijke kaalheid of haaruitval? Dan bieden we bij Hairmasters graag een oplossing voor dit probleem. Of u nu interesse heeft in pruiken, toupetten, haarstukken of andere haarwerken in Haaksbergen, ons team staat voor u klaar met een oplossing die uw uiterlijk transformeert en het zelfvertrouwen herstelt.

Bij Hairmasters begrijpen we dat prachtig haar meer is dan alleen uiterlijk vertoon. Onze collectie pruiken in Haaksbergen is met zorg samengesteld om zowel stijl als comfort te bieden. Of u nu op zoek bent naar een pruik die naadloos aansluit bij uw huidige look of een geheel nieuwe uitstraling wilt creëren, onze pruiken zijn ontworpen om u zelfverzekerd en stralend te laten voelen.

Vanuit Haaksbergen bent u van harte welkom in onze vestiging Hairmasters Finkers Hengelo. Hier helpen we u graag met een vrijblijvend consult of om onze pruiken met uw eigen ogen te bekijken. Neem direct contact op met onze haarspecialisten door ons online contactformulier in te vullen of te bellen naar 074 – 250 10 49.

Pruiken Enschede

De specialist in haarwerken voor Haaksbergen en omstreken

Onze haarwerken in Haaksbergen worden met precisie vervaardigd, gebruikmakend van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen. We begrijpen dat geen twee personen hetzelfde zijn, en daarom bieden we haarwerken op maat aan. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van een haarwerk dat naadloos aansluit bij uw gezichtsvorm, huidskleur en levensstijl. We geloven dat uw haarwerk een weerspiegeling moet zijn van uw persoonlijkheid.

Voor degenen die op zoek zijn naar subtielere oplossingen, hebben we bij Hairmasters een uitgebreide selectie toupetten in Haaksbergen en haarstukken in Haaksbergen. Onze haarstylisten zijn experts in het creëren van een natuurlijke look die perfect samengaat met uw eigen haar. 

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Persoonlijke begeleiding van A tot Z;
  • De specialist in pruiken en haarwerk in Twente;
  • Méér dan 55 jaar ervaring;
  • Vakmanschap;
  • Professioneel en deskundig advies;
  • Ruime keuze uit pruiken, haarstukken, toupets en meer;
  • Advies op maat.

Hairmasters Finkers Enschede

Pruik in Haaksbergen? Vrijblijvend consult bij Hairmasters

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor een haarwerk in Haaksbergen van Hairmasters? Of wilt u graag langskomen op onze vestiging in Hengelo zodat u samen met de specialisten de opties kan bespreken en kunt kijken of de haarwerken goed zitten? Dan nodigen wij u van harte uit! Hairmasters is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Onze medewerkers verwelkomen u graag en beantwoorden met alle plezier mogelijke vragen. U kunt bellen naar 074 – 2501049 of stuur een mail naar info@hairmasters.nl. We plannen graag samen met u een vrijblijvend intakegesprek, zo kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en uw wensen.

Neem contact op!

Adres

Hairmasters Finkers Hengelo
Geerdinksweg 137-21
7555 DL Hengelo                                                  Plan route
t: 074 – 250 10 49
m: hengelo@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: