info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Haarwerken Benthuizen

Twijfelt u over de staat van het eigen haar en bent u op zoek naar opties voor haarwerken in Benthuizen? Wij helpen u graag met verschillende oplossingen. Dus heeft u problemen op het gebied van inhammen, plaatselijke kaalheid of haaruitval? Kies dan voor haarwerken van Hairmasters. Onze locatie Hairmasters Rosanna in Den Haag is de dichtstbijzijnde vestiging waar we u graag verwelkomen. Ook onze vestiging Hairmasters Woerden is met een autorit van 30 minuten relatief dicht in de buurt. In beide vestigingen helpen we u graag met onze haarwerken van de beste kwaliteit. 

De specialist in pruiken voor Benthuizen en omstreken

Voor een pruik in Benthuizen bent u binnen de kortste keren bij onze vestiging in Den Haag. Onze haarprofessionals staan voor u klaar om u te informeren over de verschillende mogelijkheden. Naast pruiken of haarwerken van echt haar bieden we ook haarwerken aan van synthetisch haar. Bent u op zoek naar een toupet, ook dit bieden we aan bij onze locatie in Den Haag.

Wij begrijpen het belang van het aanbieden van diverse keuzes. Daarom hebben we een uitgebreide selectie van haarwerken beschikbaar voor dames, heren en kinderen in Benthuizen en omgeving. De natuurlijkste oplossing is afhankelijk van verschillende factoren en uw persoonlijke wensen.

U kunt kiezen voor een haarwerk dat naadloos aansluit op uw eigen haar, maar ook een andere kleur of stijl kan uw keuze zijn. Met eindeloze mogelijkheden werken we samen om een oplossing te vinden die volledig voldoet aan uw wensen. Onze experts bieden persoonlijk advies om tot het meest geschikte haarwerk te komen.

Pruik in Benthuizen? Ontmoet onze haarspecialisten

Wilt u ontdekken wat onze toegewijde haarspecialisten bij Hairmasters in Den Haag voor u kunnen betekenen? We nodigen u uit voor een vrijblijvend consult in onze salon. Tijdens deze kennismaking nemen we de tijd om uw haaruitdagingen en wensen te bespreken. Zo werken we samen aan een oplossing die uw zelfvertrouwen herstelt en u weer trots laat zijn op uw haarstijl.

Voor een haarwerk in Benthuizen bent u binnen 30 minuten in Den Haag. Hier vindt u Hairmasters Rosanna, de meest nabijgelegen vestiging voor u. Hier kunt u van dinsdag tot en met vrijdag terecht van 10.00 tot 17.00 uur. Verder is deze vestiging op even weeknummers geopend op maandag van 10.00 tot 15.00 uur en op oneven weeknummers op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur. U kunt ons bereiken door te bellen naar 070 – 3630650 of een e-mail te sturen naar info@hairmasters.nl.

Neem contact op!

Adres


Ammunitiehaven 191
2511 XH Den Haag                                              Plan route
t: 070 – 3630650
m: denhaag@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: