info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Haarwerk oplossingen in Alphen aan den Rijn

Kampt u met haarverlies, inhammen of dunner wordend haar en woont u in Alphen aan den Rijn? Bij Hairmasters hebben we de perfecte oplossing voor u. Ons assortiment bevat haarwerken, pruiken, toupetten en haarstukken, allemaal beschikbaar in onze dichtstbijzijnde vestiging in Den Haag. 

Voor iedereen in Alphen aan den Rijn en omgeving staat ons team van specialisten in de salon in Den Haag klaar om alle vragen over haar en haarwerk oplossingen te beantwoorden. Haar vormt een cruciaal deel van iemands uiterlijk en wij zijn gepassioneerd over het creëren van het perfecte kapsel voor iedere klant.

Om deze reden bieden we een divers aanbod aan haarwerken in Alphen aan den Rijn. Voor zowel dames als heren hebben wij de ideale oplossing die een natuurlijke look en feel garandeert. Tijdens een bezoek aan onze salon beoordelen we de huidige staat van uw haar en bespreken we uw wensen. Het doel? U voorzien van het best mogelijke persoonlijke advies over haarwerken.

Diversiteit aan haaroplossingen

Of uw interesse nu uitgaat naar pruiken in Alphen aan den Rijn, een toupet in Alphen aan den Rijn, of een haarstuk in Alphen aan den Rijn, bij Hairmasters hebben we een ruim aanbod. Als u dunner haar of kale plekken heeft, kan een toupet een geweldige keuze zijn. We bieden toupetten aan van zowel 100% echt haar als hoogwaardig synthetisch materiaal, elk met hun unieke voordelen.

Pruiken zijn een andere fantastische optie. We bieden zowel confectiepruiken als maatwerk pruiken aan, vervaardigd van echt of synthetisch haar. Onze specialisten staan klaar om u van een persoonlijk en passend advies te voorzien.

Consult op maat bij Hairmasters

Bent u online op zoek naar haarwerken in de regio van Alphen aan den Rijn, maar twijfelt u over de beste keuze? Laat onze deskundigen u dan bijstaan. Zij zijn bekend met alle ins en outs van haarwerken en kunnen u adviseren over maatwerk en confectie haaroplossingen.

Heeft u interesse om de mogelijkheden te bespreken? Bezoek dan onze salon in Den Haag. We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend consult, zodat we samen de beste oplossing voor uw haar kunnen vinden. Ontdek zelf hoe Hairmasters u kan assisteren bij het vinden van uw ideale haaroplossing. We zien u graag in onze vestiging!

Onze Hairmasters vestiging voor haarwerken in Den Haag is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Daarnaast is de vestiging op even weeknummers ook geopend op maandag van 10.00 tot 15.00 uur en op oneven weeknummers op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur. Voor een afspraak kunt u bellen naar 070 – 3630650 of stuur een mail naar denhaag@hairmasters.nl.

Neem contact op!

Adres


Ammunitiehaven 191
2511 XH Den Haag                                              Plan route
t: 070 – 3630650
m: denhaag@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: