info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Blog van een tevreden klant met een “cosmetische” haaraanvulling

Zolang als ik me kan herinneren had ik zeer fijn haar. Hoewel het niet heel weinig was, waren mijn blonde lokken zo steil dat ik er niets mee kon. Hoe langer het werd, hoe meer het afbrak met als gevolg slappe lusteloze pieken. Ik had daarom altijd haar tot maximaal schouderlengte.

 

Vanaf mijn dertigste droeg ik allerlei soorten hairextensions om meer volume en lengte te creëren. Geweldig fijn om na al die jaren een mooie bos haar te hebben. Tot ik ziek werd. Een jaar lang werd ik behandeld met een medicijn dat ervoor zorgde dat mijn haar afknapte vrijwel direct aan de wortel. De uitwerktijd van dit medicijn werd geschat op 2,5 jaar en daarna moest ook mijn haar nog weer gezond en sterk worden! Iets waar ik niet op wilde wachten.

Mijn haar zoals het van nature is

 

Ik besloot in gesprek te gaan met mijn huisarts en kreeg een verwijzing voor een haarwerk. Vanwege de positieve naam in mijn regio besloot ik in gesprek te gaan met Hairmasters Finkers.

Hoewel ik dacht dat Hairmasters Finkers specialist is op gebied van haarwerken voor mensen die door ziekte haaruitval hebben, heeft Hairmasters Finkers zich ook sterk ontwikkeld op gebied van ‘cosmetische’-haaraanvulling. Voor mij een verademing, aangezien ik nog wel haar had en hield, maar niet meer gelukkig was met de hoeveelheid.

 

Om te beginnen werd ik door Dyane ontvangen voor een kennismakingsgesprek, volledig vrijblijvend. Er wordt geïnventariseerd wat bij je past en welke voorkeuren je hebt. Ikzelf zag bijvoorbeeld niet zitten dat er iets verlijmd zou worden op mijn hoofd. Ik keek mijn ogen uit, met name omdat alle voorbeelden die ze me liet zien zo natuurlijk oogden! Aangezien mijn haar nog wel overal ‘dicht’ is en er geen kale plekken zijn, had ik veel keuze. Zo kon mijn haar opgevuld worden met losse ‘plukken’, welke vastgemaakt worden aan het eigen haar. Dit komt het dichtst bij hairextensions zoals bij de reguliere kapper. Het leek mij het best en prettigst om iets te hebben wat eruit kan, zodat mijn kwetsbare haar niet dag en nacht belast werd door het gewicht.

 

Nadat ik mijn keuze gemaakt had, werd er een mal gemaakt en bepaalden we samen welke dikte en lengte passend zouden zijn. Ik ging vooral voor een natuurlijke look, maar wel voor een mooie volle bos. Na enkele weken was het zover: het haarwerk kon aangepast worden aan mijn wensen. En wat een fantastische is het geworden: Er is helemaal niet zichtbaar dat ik een aanvulling in mijn haar droeg!

 

De volgende dag op mijn werk kreeg ik de vraag of ik extra tijd had besteed aan het föhnen van mijn haar, het was zo ‘glamourous’.

Mijn haar met cosmetische haaraanvulling

 

Als ik dit had geweten dat het resultaat zo mooi zou zijn, dan had ik deze keuze eerder gemaakt. Het is niet nodig om onzeker te zijn over je kapsel en de oplossingen van Hairmasters Finkers zijn passend voor iedereen, ook als je haar van nature wat dun is.  Absoluut een aanrader!

Wij werken o.a. samen met: