info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Pruiken Overijssel

Heeft u last van haarproblemen zoals dun haar, plaatselijke kaalheid of inhammen? Met een pruik van Hairmasters voelt u zich opnieuw comfortabel genoeg om met zelfvertrouwen de deur uit te gaan. Onze pruiken maken uw dunne haar of kaalheid namelijk volledig onzichtbaar. U als persoon staat bij Hairmasters centraal. Wij leveren een passend haarstuk volledig naar uw wens, en begeleiden u in het gehele proces van A tot Z. 

Onze haarspecialisten in Hengelo en Almelo staan klaar om u te helpen bij het kiezen van een passende pruik. Beide vestigingen bieden een vrijblijvend consult aan, waarbij uw wens op het gebied van pruiken besproken wordt. Bezoek onze vestigingen of neem alvast contact met ons op voor al uw vragen omtrent onze pruiken in Overijssel.

Pruiken Almelo

Voor iedereen een passende pruik

Met meer dan 55 jaar ervaring zijn onze vestigingen in Almelo en Enschede dé specialist op het gebied van haarwerken in Overijssel. Hier heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten pruiken voor dames en heren. Zo heeft u de keuze uit een pruik gemaakt van 100% menselijk haar, synthetisch haar of confectie pruiken. Het is maar net waar uw voorkeur ligt.

Alle type pruiken hebben hun eigen unieke eigenschappen, voor- en nadelen. Naast het duidelijke verschil in materiaal zitten er verschillen in het wassen en stylen van de pruik. Onze haarspecialisten informeren u over de pruiken en waar u rekening mee moet houden bij het type pruik dat u wilt kiezen of gekozen heeft. 

Daarbij kiezen veel mensen ervoor om een kleur pruik te nemen die aansluit bij hun echte haar, kunt u ook kiezen om een pruik op maat te nemen. De mogelijkheden in lengte en kleurtinten zijn bij Hairmasters in Overijssel eindeloos. Voor iedere wens is er een passende pruik van Hairmasters te vinden.

Wat kunt u van ons verwachten? 

  • Persoonlijke begeleiding van A tot Z;
  • De specialist in pruiken en haarwerk in Overijssel
  • Méér dan 55 jaar ervaring;
  • Vakmanschap;
  • Professioneel en deskundig advies;
  • Ruime keuze uit pruiken, haarstukken en toupets en meer;
  • Advies op maat.

Hairmasters Finkers Almelo

Ook toupets in Overijssel vind je bij Hairmasters

Beide vestigingen bieden een vrijblijvend consult aan, waarbij uw wens op het gebied van pruiken besproken wordt. In zo’n consult wordt bekeken welk type haar het beste bij u past. Hierbij kijken onze haarspecialisten naar het totale plaatje. Wilt u bijvoorbeeld zwemmen of sporten met uw pruik? Hoe actief bent u en heeft u de pruik voor een korte of lange periode nodig? 

Niet alleen voor dames, maar ook voor heren heeft Hairmasters een uitgebreide selectie van toupetten en haarstukken in Overijssel. Net als de pruiken zijn de haarstukken voor heren comfortabel en sluiten ze naadloos aan bij uw natuurlijke haar. 

Onze vestigingen in Overijssel

Binnen Overijssel bent u snel op locatie bij onze Hairmasters vestigingen in Almelo en Hengelo. Onze Finkers vestiging in Almelo is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 en zaterdag van 08.00 tot 14.00. 

Onze Finkers vestiging in Hengelo is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 en van 13.00 t/m 17.00. Onze haarspecialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Neem contact op met één van onze haarspecialisten door ons online contactformulier in te vullen, te bellen naar 0546 – 81 66 50 of stuur een mail naar info@hairmasters.nl. We plannen graag samen met u een vrijblijvend intakegesprek, zo kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en uw wensen. Want wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Neem contact op!

Haarwerken Overijssel

Onderstaand een aantal plaatsen in Overijssel waar wij al 55 jaar succesvol mensen blij maken met een passend haarwerk.


Wij werken o.a. samen met: