info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Pruiken en haarwerken in Hoogeveen

Haaruitval, plaatselijke kaalheid en inhammen: ontdek Hairmasters

Iedereen kan te maken krijgen met haaruitval, plaatselijke kaalheid of inhammen. Herkent u zichzelf hierin en zoekt u een pruik in de regio Hoogeveen? Maak kennis met Hairmasters, dé specialist in aanvullend haar, zoals pruiken van echt haar en toupetjes. Naast deze oplossingen bieden wij diverse andere mogelijkheden om iedereen met een haarprobleem te helpen.

Hairmasters: altijd een vestiging bij u in de buurt

Om zoveel mogelijk mensen te helpen met haarwerken en haarstukjes van echt haar, hebben wij meerdere vestigingen in Nederland. Zo is er altijd een Hairmasters salon in de buurt. Voor een pruik in Hoogeveen en omgeving verwijzen wij u graag naar onze vestiging in Almelo, op minder dan een uur rijden van Hoogeveen.

Vind uw pruik in Hoogeveen en omgeving

Is uw kapsel niet meer zoals het was en mist u uw volle haardos? Met een synthetisch haarwerk of een pruik van 100% echt haar kunnen wij uw kapsel weer laten stralen zoals u dat wenst. Daarnaast biedt Hairmasters ook haarstukjes, toupets en advies met betrekking tot Alopecia of haaruitval in Hoogeveen en omgeving.

Persoonlijke aandacht en advies

Ongeacht de vestiging die u bezoekt, kunt u rekenen op persoonlijke aandacht van onze haarspecialisten. Wij nemen de tijd om naar uw verhaal te luisteren en samen te zoeken naar de haaroplossing waarbij u zich comfortabel en zelfverzekerd voelt.

Haarwerk in Hoogeveen? Bezoek Hairmasters Almelo

Bij Hairmasters nodigen wij u van harte uit voor een vrijblijvend consult. Wij beantwoorden graag al uw vragen en geven persoonlijk advies. Bezoek onze salon in Almelo, wij denken graag met u mee.

Openingstijden en contact

Onze locatie in Almelo is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op even weeknummers zijn we ook geopend op maandag van 10.00 tot 15.00 uur en op oneven weeknummers op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur. Voor een afspraak kunt u bellen naar 070 204 3958 of een e-mail sturen naar almelo@hairmasters.nl.

Dus, bent u op zoek naar een pruik of haarwerk in Hoogeveen of omgeving? Dan bent u bij Hairmasters op de juiste plek. Vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op!

Adres

Hairmasters Finkers Almelo
Weth. E. van Dronkelaarplein 1
7601 VZ Almelo                                                 Plan route
t: 0546 – 81 66 50
m: almelo@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: