info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Pruiken in Enschede

Op zoek naar een pruik of haarstukje in de omgeving van Enschede? Dan bent u bij Hairmasters Finkers aan het juiste adres! Kom eens lang bij Hairmasters Hengelo en laat u verder helpen door één van onze haarspecialisten. Met méér dan 55 jaar ervaring zijn we dé specialist op het gebied van pruiken, haarstukken, toupets en alles hieromheen.

Haarwerken Enschede; Uw wensen staan centraal

Het verliezen van uw haar is een ingrijpende gebeurtenis. Met onze ervaring, kennis en begeleiding helpen we om uw zelfvertrouwen weer terug te winnen. Het belangrijkste van alles; uw wensen staan centraal. We kijken samen naar de mogelijkheden. Verlaat onze salon met een mooie, gezonde, frisse bos haar en straal weer als nooit tevoren. Hier dragen wij graag aan bij. Want wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Pruiken Enschede

Pruik Enschede

Met ons uitgebreide aanbod aan pruiken, haarstukken en toupets bieden wij een ruim assortiment haarwerken aan voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. U kunt bij Hairmasters terecht wanneer u op zoek bent naar een haarstuk op maat of wanneer u zoekt naar een confectie model. Tevens worden alle haarstukken aangeboden in 100% menselijk haar of met synthetisch haar, de keuze is aan u.

Dankzij de ruime keuze in haarkleur, stijlen, modellen, maten, lengtes en haartypen vindt u bij Hairmasters Finkers precies wat u zoekt. U kunt samen met één van onze specialisten een haarwerk op maat creëren. Een haarstuk op maat wordt volledig op uw wensen afgestemd. Maak een afspraak met een van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Persoonlijke begeleiding van A tot Z;
  • De specialist in pruiken en haarwerk in Enschede;
  • Méér dan 55 jaar ervaring;
  • Vakmanschap;
  • Professioneel en deskundig advies;
  • Ruime keuze uit pruiken, haarstukken, toupets en meer;
  • Advies op maat.

Hairmasters Finkers Enschede

Vrijblijvend consult met één van onze haarspecialisten

We nodigen u graag uit in onze sfeervolle salon in Hengelo. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van pruik of haarwerken in Enschede? Kom langs in onze salon in Hengelo. Neem contact op met één onze haarspecialisten door ons online contactformulier in te vullen, te bellen naar 074 – 2501049 of stuur een mail naar info@hairmasters.nl. We plannen graag samen met u een vrijblijvend intakegesprek, zo kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en uw wensen.

Neem contact op!

Adres


Hairmasters Finkers Hengelo
Geerdinksweg 137-21
7555 DL Hengelo                                                  Plan route
t: 074 – 250 10 49
m: hengelo@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: