info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Haarwerken Zuid-Holland

Het verliezen van uw haar door chemotherapie, een aandoening of ouderdom is een vervelende situatie en kan u erg onzeker maken. Om u weer te doen stralen biedt Hairmasters toupets, haarstukken en pruiken in Zuid-Holland aan. 

Bij onze hairmasters vestiging in Den Haag staan onze haarspecialisten voor u klaar om u te begeleiden in het vinden van een passend haarwerk dat naadloos aansluit bij uw wensen. Samen kijken wij onder andere naar het type haarwerk dat u voorkeur heeft en of deze geschikt is voor dagelijks gebruik, speciale gelegenheden of sportieve activiteiten.

Pruiken Almelo

Een passend haarwerk bij haaruitval

Het natuurlijke proces van haaruitval komt op oudere leeftijd vaker voor bij mannen dan bij vrouwen. Erfelijkheid kan hier de oorzaak van zijn, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Mocht het u als man opvallen dat u steeds meer haar verliest, komt dan langs voor een vrijblijvend advies bij Hairmasters Den Haag. Onze ervaren haarspecialisten geven u graag een deskundig en vrijblijvend advies, bijvoorbeeld voor een toupet in Zuid-Holland. 

Haarwerken van hoge kwaliteit

Ook als vrouw kunt u terecht bij Hairmasters voor diverse pruiken en haarstukken. Net als onze toupets zijn onze pruiken gemaakt van 100% human hair van de hoogste kwaliteit. Hairmasters probeert dag in, dag uit de beste haarwerken van Nederland te garanderen. Naast human hair haarwerken vindt u bij ons ook synthetische modellen die door hun hoge kwaliteit haast niet meer van echt te onderscheiden zijn. Samen met onze haarspecialisten komt u er snel genoeg achter wat goed bij u past, echt of synthetisch haar.

Wat kunt u van ons verwachten? 

  • Persoonlijke begeleiding van A tot Z;
  • De specialist in pruiken en haarwerk in Zuid-Holland
  • Méér dan 55 jaar ervaring;
  • Vakmanschap;
  • Professioneel en deskundig advies;
  • Ruime keuze uit pruiken, haarstukken en toupets en meer;
  • Advies op maat.

Hairmasters Finkers Almelo

Waarom kiezen voor Hairmasters in Zuid-Holland?

Kiest u voor Hairmasters in Zuid-Holland, dan profiteert u van:

 • Een ruime keuze aan pruiken, haarwerken, toupetten en haarstukken in Zuid-Holland;
 • Een persoonlijk advies en haarwerken op maat voor een zo natuurlijk mogelijke uitstraling;
 • Jarenlange ervaring en deskundigheid door ons top team aan haarspecialisten;
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk: u als klant staat altijd voorop. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden en met zelfvertrouwen bij ons de deur uitloopt. Uw wens telt!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs voor een vrijblijvend advies bij onze dichtstbijzijnde Hairmasters vestiging in Den Haag of plan uw intakegesprek in. U vindt ons aan de Ammunitiehaven 191. Hier zijn wij van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Daarnaast is de vestiging op even weeknummers ook geopend op maandag van 10.00 tot 15.00 uur en op oneven weeknummers op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur.

Neem contact op met één van onze haarspecialisten door ons online contactformulier in te vullen, te bellen naar 070 204 3673 of stuur een mail naar info@hairmasters.nl. We plannen graag samen met u een vrijblijvend intakegesprek, zo kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en uw wensen. Want wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Neem contact op!

Haarwerken Zuid-Holland

Onderstaand een aantal plaatsen in Zuid-Holland waar wij al 55 jaar succesvol mensen blij maken met een passend haarwerk.


Wij werken o.a. samen met: