info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Haarwerken Wassenaar

Bent u onzeker over uw haar, omdat u bijvoorbeeld last heeft van plaatselijke kaalheid, inhammen of haaruitval? Bij Hairmasters begrijpen we als geen ander dat dit erg vervelend kan zijn en een grote invloed kan hebben op uw dagelijks leven. Een haarwerk of pruik in Wassenaar kan hopelijk een oplossing voor u bieden. 

Breng een bezoek aan Hairmasters Den Haag, onze dichtstbijzijnde salon vanaf Wassenaar. Onze specialisten nodigen u graag uit voor een vrijblijvend consult. Voor een pruik in Wassenaar bent u in slechts twintig minuten in Den Haag, oftewel: uw haaroplossing is dichterbij dan u denkt!

Er is een Hairmasters oplossing voor iedereen

Wij stoppen niet voordat wij voor iedereen een passende oplossing hebben gevonden. Of u nu gebaat bent bij een toupet, een haarstuk of een pruik: voor een haarwerk in Wassenaar bent u bij Hairmasters Den Haag absoluut aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van haarwerken en haaroplossingen, kunnen wij u als geen ander voorzien van de juiste informatie en persoonlijk advies.

Om in ieders wens te kunnen voorzien, bieden we een brede collectie aan met verschillende haaroplossingen. Van een haarstuk op maat tot een mannen toupet: afhankelijk van uw probleem en persoonlijke wensen denken we mee welk haarwerk in Wassenaar en omgeving het beste bij u past. Zo weet u zeker dat u kiest voor een haarwerk dat vrijwel onzichtbaar aansluit op uw eigen haar.

Pruik in Wassenaar? Kom op consult bij onze salon in Den Haag

Voor een pruik in Wassenaar rijdt u binnen twintig minuten naar Den Haag, waar u de vestiging van Hairmasters Rosanna vindt. Voor een pruik in Wassenaar is dit de dichtstbijzijnde locatie waar u geholpen kunt worden door onze haarspecialisten.

Hairmasters Rosanna in Den Haag is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Daarnaast is de vestiging op even weeknummers ook geopend op maandag van 10.00 tot 15.00 uur en op oneven weeknummers op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur.  U kunt ons bereiken door te bellen naar 070 – 3630650 of een e-mail te sturen naar info@hairmasters.nl.

Neem contact op!

Adres


Ammunitiehaven 191
2511 XH Den Haag                                              Plan route
t: 070 – 3630650
m: denhaag@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: