info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Haarwerken Oldenzaal

Woont u in Oldenzaal? En bent u op zoek naar een oplossing voor haaruitval, plaatselijke kaalheid of inhammen? Voor haarwerken in Oldenzaal kunt u terecht bij onze Hairmasters vestiging in Hengelo.

Onze professionele medewerkers proberen u zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van passend haarwerk. Naast de kappersopleiding hebben zij een aanvullende scholing gevolgd voor haarwerkspecialist. Door de bijkomende scholingen zijn zij altijd op de hoogte van trends en vernieuwingen in het vakgebied.

U kunt langskomen voor een vrijblijvend consult of om onze pruiken met uw eigen ogen te bekijken. Plan uw afspraak vandaag nog.

Haarwerk in Oldenzaal

Bij Hairmasters vindt u een ruim aanbod aan pruiken, haarstukken en toupets voor mannen en vrouwen. Hier bieden wij confectie modellen voor aan. Dat zijn kant-en-klare haarwerken die onze haarspecialisten bij uw intakegesprek aan u laten zien. Zij geven gericht advies over de lengte, vorm, kleur en stijl van het haarwerk en zorgen ervoor dat deze past bij uw wensen. 

Naast onze standaardmodellen kunt u ook voor haarwerken in Oldenzaal terecht bij Hairmasters voor pruiken op maat. Hierbij bepaalt u zelf de kleur, lengte en haartype van de pruik. De pruik sluit hiernaast naadloos aan bij de pasvorm van uw hoofd. Een geschikte optie wanneer u moeite heeft met het vinden van de perfecte pruik. 

Pruiken Hengelo

Wat kunt u van ons verwachten? 

  • Persoonlijke begeleiding van A tot Z;
  • De specialist in pruiken en haarwerken in Oost Nederland
  • Méér dan 55 jaar ervaring;
  • Vakmanschap;
  • Professioneel en deskundig advies;
  • Ruime keuze uit pruiken, haarwerken, toupets en meer;
  • Advies op maat.

Pruik in Oldenzaal? Professionele hulp voor uw medische aandoening

Bij Hairmasters zijn wij gespecialiseerd in haarverlies door medische aandoeningen. Bijvoorbeeld door alopecia, chemotherapie of trichotillomanie. Onze haarspecialisten hebben allemaal speciaal een opleiding afgerond voor passend haarwerk bij medische aandoeningen, maar staan daarnaast ook klaar voor een vertrouwd gesprek. 

Hiernaast werkt Hairmasters samen met zorgverzekeraars en ziekenhuizen. De dichtstbijzijnde vestiging voor Oldenzaal vindt u dan ook in het ziekenhuis in Hengelo. Voor of na uw afspraak kunt u bij ons direct terecht. 

Vrijblijvende consult bij Hairmasters in Hengelo of Almelo

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor pruiken in Oldenzaal? Of wilt u kijken naar de opties voor toupets in Oldenzaal? Wij nodigen u van harte uit om langs te komen bij Hairmasters in Hengelo. U kunt langskomen voor vragen of direct online uw vrijblijvende consult inplannen.

Hairmasters is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Onze Finkers vestiging voor haarwerken in Hengelo is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 en van 13.00 t/m 17.00. Onze haarspecialisten staan voor u klaar zodat u snel weer uw zelfvertrouwen terugkrijgt! U kunt een afspraak maken door te bellen naar 074 – 250 10 49 of te mailen naar hengelo@hairmasters.nl. We hebben ook een vestiging in Almelo, waar we u graag ontvangen en samen kijken naar de beste haaroplossing!

Neem contact op!

Hairmasters Finkers Hengelo

Adres

Hengelo

Hairmasters Finkers Hengelo
Geerdinksweg 137-21
7555 DL Hengelo                                                  Plan route
t: 074 – 250 10 49
m: hengelo@hairmasters.nl

Almelo

Hairmasters Finkers Almelo
Weth. E. van Dronkelaarplein 1
7601 VZ Almelo                                                 Plan route
t: 0546 – 81 66 50
m: almelo@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: