Haarwerken Gelderland

Ervaart u problemen met haaruitval, plaatselijke kaalheid of inhammen? Hairmasters heeft de oplossing voor u. Wij bieden pruiken, haarstukken en toupets aan die uw haar bedekken waardoor u snel weer over een goede, prachtige haardos beschikt. 

Voor haarstukken in Gelderland kunt u terecht bij onze Hairmasters vestiging in Doetinchem. Met méér dan 55 jaar ervaring weten onze haarspecialisten als geen ander welk haarwerk bij uw past. 

Pruiken Almelo

Samen kijken naar uw wens

In Doetinchem kunt u langskomen voor een vrijblijvend advies of een afspraak inplannen voor een intakegesprek. Bij een intakegesprek kijken onze haarspecialisten samen met u naar de bestaande situatie. Hierbij heeft u alle mogelijkheid uw eigen wensen en behoeftes aan te dragen. Misschien heeft u online al een prachtig voorbeeld van haarwerk voorbij zien komen, of wilt u uw haarwerk of pruik in een bepaalde kleur. Onze haarspecialisten geven u vervolgens persoonlijk advies. Heeft u nog geen idee waar uw voorkeur naar uitgaat? Dat is geen probleem, want ook dan geven onze haarspecialisten u graag advies. 

Voor elke wens bieden wij verschillende soorten haarwerken dames en haarwerken voor mannen aan. Zo hebben wij synthetische pruiken en pruiken met 100% human hair voor vrouwen. Wij kijken welke pruik het beste overeenkomt met uw eigen haar en wensen, om zo een natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken.

Voor mannen kan een toupet een uitkomst bieden wanneer zij last ervaren van dunner wordend haar, kale plekken en inhammen. Net als bij onze pruiken werken wij met een toupet van menselijk of synthetisch haar. U heeft daarbij ook keuze uit confectie modellen of op maat modellen van toupets in Gelderland.

Wat kunt u van ons verwachten? 

  • Persoonlijke begeleiding van A tot Z;
  • De specialist in pruiken en haarwerk in Gelderland
  • Méér dan 55 jaar ervaring;
  • Vakmanschap;
  • Professioneel en deskundig advies;
  • Ruime keuze uit pruiken, haarstukken en toupets en meer;
  • Advies op maat.

Hairmasters Finkers Almelo

Een vrijblijvend consult inplannen in Doetinchem

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor pruiken in Gelderland van Hairmasters? Wij nodigen u van harte uit om samen met onze haarspecialisten de opties voor een passend haarwerk te bespreken in onze vestiging in Doetinchem. 

U vindt Hairmasters Doetinchem aan de Haareweg 94. Hier zijn wij van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 geopend en zaterdag van 9.00 tot 14.00.

Neem contact op met één van onze haarspecialisten door ons online contactformulier in te vullen, te bellen naar 0314 201 948 of stuur een mail naar info@hairmasters.nl. We plannen graag samen met u een vrijblijvend intakegesprek, zo kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en uw wensen. Want wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Neem contact op!

Haarwerken Gelderland

Onderstaand een aantal plaatsen in Gelderland waar wij al 55 jaar succesvol mensen blij maken met een passend haarwerk.


Wij werken o.a. samen met: