Haarwerken Leiden

Bent u woonachtig in Leiden en omgeving en wilt u naar de dichtstbijzijnde Hairmasters vestiging? U bent van harte welkom bij onze salon in Den Haag! Vanaf Leiden rijdt u binnen een half uur naar uw dichtstbijzijnde Hairmasters specialisten voor haarwerken en pruiken in Leiden en omgeving. 

Met onze haarwerken en pruiken van echt haar zijn haaruitval, plaatselijke kaalheid of inhammen verleden tijd. Wij bieden de haaroplossing die bij u past, zodat u uw zelfvertrouwen weer terug krijgt. Onze haarspecialisten maken graag kennis met u en uw probleem, zodat we u kunnen helpen met een passend haarwerk in Leiden en omgeving. 

Het haarwerk in Leiden dat bij u past

Bij Hairmasters adviseren wij u graag, zodat uw kapsel weer helemaal naar wens is. Afhankelijk van uw haarprobleem, gaan we samen op zoek naar een passende oplossing. Van haarstukken tot een toupet: we proberen verschillende mogelijkheden uit, zodat u zelf kunt ervaren waar u zich het beste bij voelt. 

We bieden verschillende pruiken en haarwerken aan van 100% echt human haar, maar een variant met synthetische haren behoort ook tot de mogelijkheden. Om het eindresultaat er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien werken wij uitsluitend met de beste materialen. Daarnaast vinden we het belangrijk om in ieders wens te kunnen voorzien, daarom bieden wij bij Hairmasters verschillende soorten haarwerken aan voor mannen, vrouwen en kinderen. 

Pruik in Leiden? Plan een vrijblijvend consult in

Wilt u graag persoonlijk advies van onze haarspecialisten? Plan een vrijblijvend consult in bij Hairmasters Rosanna in Den Haag, de dichtstbijzijnde salon voor haarwerken in Leiden en omgeving. Een haarwerk kopen is persoonlijk en het kan gepaard gaan met veel verschillende emoties. Dat begrijpen we bij Hairmasters als geen ander. Daarom hebben wij alle aandacht voor u, uw haarprobleem én vooral uw wensen. 

Onze Hairmasters vestiging voor haarwerken in Den Haag is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Daarnaast is de vestiging op even weeknummers ook geopend op maandag van 10.00 tot 15.00 uur en op oneven weeknummers op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur. Voor een afspraak kunt u bellen naar 070 – 3630650 of stuur een mail naar denhaag@hairmasters.nl.

Neem contact op!

Adres


Ammunitiehaven 191
2511 XH Den Haag                                              Plan route
t: 070 – 3630650
m: denhaag@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: