Pruiken

Heeft u kale plekken, diepe inhammen, erg dun haar? Dan is een pruik of haarstukje (toupet) misschien voor u een oplossing. Wij zien tegenwoordig steeds meer mannen en vrouwen in onze salon die kiezen voor deze mogelijkheid. De haarwerken zijn zo kundig gemaakt dat deze niet van het eigen haar zijn te onderscheiden.

Soorten pruiken

Pruiken zijn er in alle soorten en maten. Voor mannen, vrouwen, kinderen. Een blonde pruik, zwart of grijs. Met echt of synthetisch haar. Confectie haarwerken of (semi-) maathaarwerk   Er is zoveel mogelijk. Onze haarwerkspecialisten bespreken in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden en wat het beste past bij uw voorkeuren.

De bevestiging van het haarwerk verschilt per type. Dit kan bijvoorbeeld met medicinale lijm of tape. Bij sommige haarwerken verbinden wij het nieuwe haar door middel van ringetjes met het eigen haar. De bevestiging is zodanig dat niemand ziet dat u een pruik draagt.

Vrijblijvend consult

In het eerste gesprek bespreken wij met u de verschillende soorten haarwerken en laten wij u deze zien. Wij beantwoorden uitvoerig uw vragen. Besluit u naar aanleiding van dit consult een haarwerk aan te schaffen, dan plannen wij een vervolgtraject.

Onze haarwerkspecialisten willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij werken daarom afspraak. U hoeft daarom nooit lang te wachten en wij hebben alle aandacht voor u, uw haarprobleem én vooral uw wensen.

Privacy

Wij kunnen ons voorstellen dat u liever niet heeft dat het bekend is dat u een haarwerk draagt. Gelukkig verandert deze cultuur van schaamte en wordt het steeds ‘normaler’ een pruik of haarstukje te dragen zonder dat men zich schaamt of er ongemakkelijk bij voelt. Er zijn zelfs landen waar men wisselende pruiken draagt, gewoon omdat dat in de mode is.

Wij respecteren uw privacy. Onze medewerkers werken volgens een gedragscode, zoals opgesteld voor landelijk erkende haarwerkbedrijven.

Wij werken o.a. samen met: