Haarwerken in Den Haag

Hairmasters Rosanna

Woont u in Den Haag of omgeving en bent u op zoek naar een haarwerk? Kom dan langs bij Hairmasters Rosanna en laat u verder helpen door onze haarspecialisten! Met meer dan 50 jaar ervaring kunnen wij u goed adviseren over welk haarwerk het beste bij u past. Samen met u bekijken we alle mogelijkheden qua haartypes, styling, pasvormen, kleuren en maten. Want je haar verliezen, door welke oorzaak ook, is heel aangrijpend. Daarom is het een goede en deskundige begeleiding erg belangrijk van A tot Z. Met een haarstuk van Hairmasters zal niemand in uw omgeving het haarstuk van echt weten te onderscheiden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een haarwerk in Den Haag? Neem direct contact op met onze haarspecialisten door ons online contactformulier in te vullen of te bellen naar 070 – 363 06 50.

       

Bij Hairmasters Rosanna in Den Haag bieden wij haarwerken, pruiken en toupetten aan voor mannen, vrouwen en kinderen. U krijgt bij ons alle aandacht, tijd en vakmanschap die heel belangrijk is. U kunt bij ons kiezen tussen talloze haarstukken—ieder met een ander model, kleur, stijl en maat. Het haarstuk wat als beste bij u past, vindt u in ons assortiment! Kunt u geen keuze maken tussen onze confectie (kant-en-klare) modellen? Bent u op zoek naar iets unieks of wilt u een haarstuk wat perfect gemaakt is voor de vorm van uw hoofd? Bespreek dan met één van onze haarspecialisten de mogelijkheden voor een haarwerk op maat. Met een haarwerk op maat bepaald u alle aspecten van het haarstuk. Ook wordt de pasvorm van uw hoofd gemeten zodat het haarwerk naadloos op uw hoofd aansluit. Wij dragen bij dat u uw zelfvertrouwen weer terug krijgt.

Vrijblijvende consult bij Hairmasters in Den Haag

Bent u geïnteresseerd geraakt in de haarwerken in Den Haag? Of wilt u graag langskomen voor een vrijblijvend consult met één van onze haarspecialisten? Dan nodigen wij u van harte uit op onze locatie in Den Haag, uw privacy blijft gewaarborgd omdat wij verschillende cabines hebben. Hairmasters Rosanna is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Tevens is Hairmasters Rosanna geopend op maandagen in even weken van 10.00 tot 15.00 uur en op zaterdag in oneven weken van 9.00 tot 14.00 uur.

Neem contact op!

Wij werken o.a. samen met: